”Am fost copac odata” la ONG Fest Bucuresti 2010

Câteva bătăi de cap cu GPS-ul, dar totul a mers conform planului. Ca eveniment dedicat sectorului neguvernamental ONGFest 2010 a fost o reuşită. Peste 200 de standuri multicolore, pliante, reviste, afişe, toate pentru a întâmpina publicul în căutare de informaţii.

Am fost copac odataButurugile, parte din sceneta Pădurea din Poveşti, inscripţionate cu ”Am fost copac odată” sau ”copac odată” au fost atracţia principală a publicului şi a presei.

Sâmbătă 8 Mai, vremea a fost minunată. Numai bună pentru a susţine sceneta în aer liber. Multă lume, agitaţie.

Duminică 9 Mai, situaţia s-a schimbat. A plouat de dimineaţă. Standurile s-au închis rând pe rând din cauza vremii. Pentru Geo Natura, Bucureştiul a fost o oportunitate de a atrage voluntari, de a face cunoscute acţiunile trecute şi viitoare şi de a cunoaşte alte ONG-uri. Mulţumim voluntarilor şi prietenilor veniţi sa ne dea o mână de ajutor. Pozele se găsesc în galerie.

Adaugă un comentariu

Poți folosi următoarele etichete XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>