Pădurea din Poveşti la ONG-Fest București, 7-9 Mai 2010

Asociatia Geo Natura va întâmpină cu sceneta “Pădurea din Poveşti”. Aceasta campanie este menită să informeze şi să conştientizeze publicul asupra defrişărilor necontrolate. Va aşteptăm alături de noi la un teatru stradal, pentru a  rescrie povestea copacilor!

Sâmbătă 8 Mai 2010, orele 14:00 şi 15:30,  în apropierea scenei.

La ONGFest accesul este liber pentru toate activitatile desfasurate:

  • poti vizita standurile asociatiilor pentru a cunoaste oameni minunati, pentru a gasi oportunitati de voluntariat, joburi sau pur si simplu pentru a cauta raspuns unora dintre problemele pe care le ai tu, sau comunitatea din care vii.
  • poti participa la seminarii si dezbateri cu teme interesante- tineret, voluntariat, finantari, CSR, parteneriate public-privat si multe altele!
  • poti fii spectatorul concertelor, pieselor de teatru, momentelor de dans traditional si al altor reprezentatii artistice si culturale.

banner-mic-200x200Toate aceste activitati sunt GRATUITE, si sunt deschise oricui doreste sa guste un pic din savoarea sectorului neguvernamental!

Implicarea coboara in strada, vino si tu!


Festivalul National al Organizatiilor Neguvernamentale din Romania – ONGFest este cel mai de anvergura eveniment al sectorului neguvernamental din Romania, un promotor al participarii publice, al comportamentului filantropic si voluntar, dar si o oportunitate de a aduce ONG-urile in atentia cetatenilor si a publicului larg.

Organizat anual, ONGFest isi propune sa contribuie la sporirea numarului de cetateni implicati activ in comunitate, la dezvoltarea spiritului asociativ si la cresterea implicarii asociatiilor si fundatiilor din Romania in societate.

Cand? 7-9 mai 2010

Unde? In Parcul Unirii, in fata Magazinului Unirea, Bucuresti

ONGFest 2010 transforma centrul Bucurestiului in sector neguvernamental!

http://ongfest.ro

Un răspuns la “Pădurea din Poveşti la ONG-Fest București, 7-9 Mai 2010”

  1. [...] la data 07/05/2010 de Madalina Manea in Mediu Asociatia Geo Natura va veni si in Bucuresti, pe 8 mai, cu sceneta “Padurea din Povesti”, in cadrul ONG-Fest [...]

Adaugă un comentariu

Poți folosi următoarele etichete XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>