Pădurea din Povești în Timișoara

Campania “Pădurea din Povești” ajunge în orașul tău!

Prima oprire este la Timișoara, unde alături de prietenii noștri: Scufița Roșie, Pădurarii și Copacii vă așteptam în Iulius Mall la FoodCourt Almondo în data de 20 Martie, începând cu ora 14:00.

Sunteți gata pentru poveste?

resied site

2 răspunsuri la “Pădurea din Povești în Timișoara”

 1. Nicoleta Marcu spune:

  am vazut POVESTEA, eram intamplator acolo…excelenta idee, impecabila prezentare, sper ca lumea sa fi inteles mesajul…desfasor in scoala unde lucrez proiecte de mediu, copiii de clasele I-IV sunt foarte receptivi, prin ei incercam sa educam parintii…dar cu “STRADA MARE”, ce ne facem? Povestea asta este pentru educarea comunitatii…FELICITARI, ar trebui sa faceti un “turneu” de prezentare a ei, chiar pe strazi, in parcuri etc.

  • admin spune:

   Draga Nicoleta,
   Iti multumim pentru sustinere. Am creat aceasta poveste pentru a creste gradul de constientizare in randul comunitatii. Turneul este pregatit, orasele in care vom desfacura sceneta sunt Alba Iulia, Bucuresti, Cluj-Napoca, Deva si Sibiu. Locatiile alese sunt zone pietonale, parcuri, locuri deschise care sa atraga publicul.
   Ne bucuram si speram ca mesajul pe care ne-am propus sa-l transmitem sa fie asimilat de cat mai multi dintre noi.
   O zi frumoasa in natura!

Adaugă un comentariu

Poți folosi următoarele etichete XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>