Sustainability Education Program, 23 Aprilie – 16 Mai

Începând cu 23 Aprilie 2010, studenţii se pot înscrie în programul Sustainability Education Program, oferit de AIESEC în colaborare cu Royal Bank of Scotland. Proiectul va dura până în data de 16 Mai 2010, şi este destinat studenţilor interesaţi să facă o schimbare atât în mediul cât şi în societatea care ne înconjoară.

Studenţii vor putea beneficia de sesiuni de pregătire gratuite pe teme precum sustenabilitate, responsabilitate personală, dezvoltare durabilă, impact social, care vizează educarea societăţii pentru a putea folosi resursele într-un mod cât mai benefic. De asemenea, studenţii vor avea posibilitatea de a beneficia de internaţionalism şi multiculturalitate, întrucât sesiunile vor fi ţinute în limba engleză de către traineri internaţionali. La sfârşitul programului, aceştia vor lua parte la crearea unor proiecte cu impact major.

Afis SEP-bleed 3 mm-01-01Sustainability Education Program îşi propune să pregătească studenţii şi pentru noul trend al companiilor, şi anume Corporate Social Responsibility. În prezent, multe firme din România caută oameni care să deţină cunoştinţele necesare pentru a îndeplini aceste funcţii în departamentul de CSR, iar Sustainability Education Program îşi propune tocmai acest lucru prin trainingurile sale: să educe tinerii de azi pentru a schimba ziua de mâine, pentru a fi responsabili şi pentru a ajuta companiile să poată oferi servicii benefice societăţii, precum donaţii sau acte de caritate menite să ajute oamenii din diverse comunităţi.

Sustainability Education Program va fi format din 4 grupe de studenţi, de preferabil a câte 20 de studenţi fiecare, care vor putea lua parte la trainingurile ţinute de către 2 traineri internaţionali în Timişoara. Proiectul va avea loc între 23 Aprilie şi 16 Mai 2010, iar studenţii sunt încurajaţi să aplice pe site-ul www.aiesec.ro până la data de 20 Aprilie.

Persoană de contact:

Măcău Diana
Responsabil Promo
Tel: 0723459675
Email: diana.macau[@]gmail[dot]com

Adaugă un comentariu

Poți folosi următoarele etichete XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>