THE WORLD WANTS A REAL DEAL

Real-Deal-Logo resized

THE WORLD WANTS A REAL DEAL” – câteva minute pentru a le aduce aminte liderilor lumii adunați la Copenhaga de ce se află acolo. În urma apelului mondial lansat de Comunitatea AVAAZ.org, România a răspuns prin strângerea susținătorilor în 14 orașe din țară. Se vor aprinde lumânări la aceeaşi oră cu alte mii de organizaţii non-guvernamentale şi cetăţeni de pe glob. Scopul acestui eveniment mondial este acela de a sublinia importanţa summit-ului de la Copenhaga cât şi de a-i încuraja pe delegaţi să ajungă la un acord ambiţios şi durabil. „The world wants a real deal!

Miza întâlnirii de la Copenhaga, la care participă reprezentanţi din 192 de state, este semnarea unui nou acord cu un caracter obligatoriu pentru semnatari, care să limiteze eficient emisiile de gaze cu efect de seră la nivel mondial. Acest nou acord ar urma să îl înlocuioască pe cel semnat la Kyoto, în 1997, care urmează să expire în 2012.

Vino și tu alături de noi! Participarea noastră, a tuturor va atrage atenţia asupa problematicii schimbărilor climatice şi asupra responsabilităţii liderilor şi negociatorilor implicaţi în construirea acordului de la Copenhaga.

Timișoara 12 Decembrie 2009, ora 17:30 în Curtea de Onoare Iulius Mall.

2 răspunsuri la “THE WORLD WANTS A REAL DEAL”

  1. Rafael spune:

    Cu prilejul zilei de nearste, va rog, Majestate, sa primiti din partea mea si a familei mele, cele mai sincere urari de sanatate, fericire, indeplinirea tuturor dorintelor pentru Dumneavoastra si Romania. Sper ca, numai Dumneavopastra, mai puteti salva Romania si poporul roman, acum prin puterea bunului nostru Dumnezeu, asa cum au facut si inaintasii Dumneavoastra, ,, MAJESTATEA SA, CAROL I , ,,MAJESTATEA SA FERDINAND , ,,MAJESTATEA SA REGELE INTREGII ROMANII MIHAI I AL ROMANIEI . Acum este timpul si pentru Dumneavoastra, a va arata ca, COROANA REGALA A ROMANIEI inca mai exista, ca si Romania. Bunul Dumnezeu sa va aiba in paza si sa va ajute sa slujiti Romania si Poporul Roman. DOAMNE AJUTA.

  2. In the complicated world we live in, it’s good to find simple solutions.

Adaugă un comentariu

Poți folosi următoarele etichete XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>